ULTIMELE LECTURI:

Mai târziu
O viață regăsită
Cadoul
Lumea inelară
Marginea umbrei
Pacientul
X feluri de a muri
Omul Șoaptă


Gică Andreica's favorite books »

marți, 31 august 2021

Două noutăți de la Editura Lebăda Neagră (Fahnert & Kutscher)


Titlu: Cântecul furiei 

Autor: Mark Fahnert

Editura: Lebăda Neagră

Traducere de Iulia Dromereschi

Anul apariției: 2021

Număr pagini: 432 

 

Fostul soldat de elită, Wiebke Meinert, este șocată când află de uciderea surorii sale, Saskia, care a murit într-o explozie de mașină. Saskia a fost agent secret și se afla pe urmele unei conspirații periculoase. Ce a aflat ea? Cine a fost pe urmele ei? De la o persoană de contact, Wiebke află că există un avertisment privitor la acte iminente de terorism - și ceasul ticăie! Pentru a preveni aceste atacuri, Wiebke trebuie să se întoarcă la vechea ei viață și este convinsă că, dacă va reuși să îi oprească pe făptași, va găsi și indicii referitoare la asasinii surorii sale.

Wiebke a fost antrenată să ucidă. Nu se teme de adversari. Și nu-i place să-i spui ce să facă...

Noul thriller politic al lui Mark Fahnert îi va mulțumi cu siguranță pe toți iubitorii genului: un subiect extrem de actual și multă acțiune pe numeroase scene din întreaga lume.

 COMANDĂ CARTEA




Titlu: Moartea tăcută 

Autor: Volker Kutscher

Editura: Lebăda Neagră

Traducere de Mădălina Tvardochlib

Anul apariției: 2021

Număr pagini: 684

 

Berlin, martie 1930. Moartea unei actrițe îl conduce pe comisarul Rath la studiourile cinematografice din Berlin. Betty Winter a fost ucisă de un reflector în timp ce filma un film sonor. Rath descoperă curând dovezi care sugerează o crimă. Presupunerile sale nu sunt agreate de colegi, astfel încât el se vede nevoit să investigheze cazul singur. Când o a doua actriță este găsită moartă, lucrurile devin și mai încurcate. Cadavrului îi lipsesc corzile vocale...

Astfel, comisarul Gereon Rath face cunoștință cu latura întunecată a strălucirii unei industrii cinematografice aflată într-un moment de criză. Filmul sonor cucerește din ce în ce mai mult marele ecran, lăsănd pe dinafară mulți producători, proprietari de cinematografe și actori de film mut.

 

COMANDĂ CARTEA 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu