ULTIMELE LECTURI:

Mai târziu
O viață regăsită
Cadoul
Lumea inelară
Marginea umbrei
Pacientul
X feluri de a muri
Omul Șoaptă


Gică Andreica's favorite books »

miercuri, 15 iulie 2020

Cinci destine întunecate (Trei coroane întunecate #4) de Kendare Blake - august 2020Titlu: Cinci destine întunecate
Autor: Kendare Blake
Editura: Corint (Leda Edge)
Traducere de: Roxana Olteanu
Anul apariției: 2020

👑 UNIȚI REGINELE, DISTRUGEȚI COROANA!

⚔️ După lupta cu Katharine, rebeliunea este zdrobită.

👑 În urma cumplitei confruntări cu regina Katharine, Mirabella și Arsinoe trebuie să decidă ce să facă în continuare. Răspunsul lor la domnia malefică a lui Katharine este Jules, războinica lor, dar acum mintea ei este distrusă de crize incontrolabile de nebunie și nimeni nu știe ce s-ar putea întâmpla cu rebelii.

👑 Apoi Mirabella dispare și, deși pe Arsinoe o doare să recunoască, toate indiciile duc spre o trădare de neînchipuit. Dar în acest război sunt mai mulți jucători decât știe ea. Până la urmă, lupta pentru putere se va încheia, dar cu ce preț?

📘 În ultima carte a acestei serii, trei surori se vor război în vreme ce secretele din trecutul insulei Fennbirn vor fi dezvăluite. Alianțele se vor schimba, iar legămintele vor fi puse la încercare. Dar, ca întotdeauna, soarta insulei stă în mâinile reginelor sale.

„Tulburătoare cu amestecul ei de bătălii, elemente sinistre și un conflict complicat între surori [...]. Finalul e mai mult decât mulțumitor.” Common Sense Media

„Poate că lucrurile nu se termină cu «și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți», dar se termină totuși așa cum trebuie.” Kirkus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu