ULTIMELE LECTURI:

Mai târziu
O viață regăsită
Cadoul
Lumea inelară
Marginea umbrei
Pacientul
X feluri de a muri
Omul Șoaptă


Gică Andreica's favorite books »

luni, 27 iulie 2020

(Precomandă) Miracle Creek de Angie Kim




Titlu: Miracle Creek
Autor: Angie Kim
Editura: CREATOR
Anul apariţiei: 2020
Număr pagini: 466

Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia sau prietenii? Vei păstra secretele? Vei ignora minciunile?

Miracle Creek este un debut uimitor despre părinţi, copii, prieteni și speranță de neclintit într-o viață mai bună, chiar și atunci când toată speranța pare pierdută.
Într-un oraș mic din Virginia, un grup de oameni participă la un centru de tratament experimental, o cameră hiperbarică care poate vindeca o serie de afecțiuni de la infertilitate la autism. Într-o zi, în urma unei explozii devastatoare, mor două persoane și altele sunt rănite, fiind evident că explozia nu a fost un simplu accident.

Intriga se conturează pe măsură ce firul poveștii se mișca printre personaje care par să păstreze toate secrete și sa ascundă trădări, într-un joc emoțional complex și plin de suspans.

WINNER OF THE EDGAR AWARD FOR BEST FIRST NOVEL NATIONAL BESTSELLER
Best Book of the Year: Time, The Washington Post, Today Show, Real Simple, Kirkus, Library Journal,Chicago Public Library, BookPage, CrimeReadsWashington Post Bestseller, Goodreads Choice Award Finalist, Good Morning America Hot Summer Read, Entertainment Weekly April Jewel, Southern Living Best Spring Book,Elle Reading List Selection, People Best New Book, IndieNext Pick, LibraryReads Selection,Book of the Month Selection

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu