ULTIMELE LECTURI:

Mai târziu
O viață regăsită
Cadoul
Lumea inelară
Marginea umbrei
Pacientul
X feluri de a muri
Omul Șoaptă


Gică Andreica's favorite books »

miercuri, 28 octombrie 2020

La capătul timpului (Dosarele Cronos #2) de Rysa Walker


 

Titlu: La capătul timpului

Autor: Rysa Walker

Editura: Litera

Anul apariției: 2020

 

Pentru a-și împiedica bunicul sadic, pe Saul, și gașca lui de călători în timp să rescrie istoria, Kate intră într-o cursă de recuperare a cheilor CRONOS înainte ca acestea să cadă în mâinile cyriștilor. Dacă sare înapoi în timp și extrage cheia greșită – una care să-i dea de gol strategia –, întregul plan se va destrăma, punând în pericol viitorul a milioane de oameni nevinovați. Singurul aliat al lui Kate este Kiernan, care de asemenea poartă gena călătoriei în timp. Doar că legătura din ce în ce mai puternică dintre ei amenință tot ce Kate încearcă să construiască alături de Trey, prietenul ei, care nu-și amintește relația pe care ea nu o poate uita.

Pe măsură ce lucrarea minții întortocheate a lui Saul iese la iveală, misiunea lui Kate devine tot mai dificilă, încețoșând granița dintre bine și rău. Pe care dintre cei vizați de planul lui Saul să fie sacrificați vor reuși Kate și Kiernan să-i salveze, fără riscul compromiterii țelului final – sau chiar a propriilor vieți?

„Personaje minunate, descrieri impecabile, o miză incredibil de puternică, acțiune, romantism și călătorii în timp. Nu am cuvinte să recomand mai călduros această carte. E absolut uimitoare.“ The Bibliophile’s Corner

Roman câștigător al Marelui Premiu – Amazon Breakthrough Novel 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu