miercuri, 28 octombrie 2020

Noah Shaw. Devenirea de Michelle Hodkin


  

Titlu: Noah Shaw. Devenirea

Autor: Michelle Hodkin

Editura: TREI

Traducere de Anca Zaharia

Anul apariției: 2020

Număr pagini: 352

 

De la autoarea seriei Mara Dyer, bestseller New York Times

 

Michelle Hodkin revine cu o nouă trilogie de senzație: Noah Shaw continuă povestea Marei, spusă acum de către tânărul care o iubește.

Înzestrat. Bolnav. Purtător. Noah Shaw poate fi oricare dintre toate acestea. Adolescentul de 17 ani posedă o genă care, când este activată, scoate la iveală un „dar" extrasenzorial: Noah poate vindeca răni și poate experimenta durerea celor asemenea lui când mor.

După moartea tatălui său de care s-a înstrăinat, Noah își folosește moștenirea considerabilă pen¬tru a se muta împreună cu Mara și prietenii lor la New York.

Noah e martorul câtorva acte de sinucidere ale unor Purtători, o experiență dureroasă, care îl face să vrea să afle cu orice chip ce anume i-a împins la un asemenea gest.

Pe măsură ce secretele întunecate sunt dezvă¬luite, Noah e tot mai nesigur în privința Marei și a adevărului despre ea…

 

"Noah Shaw, seria-pereche a trilo¬giei Mara Dyer, explorează lumea iubitului și confidentului Marei, care are propriile puteri ieșite din comun." - Entertainment Weekly

 

„Fanii seriei Mara Dyer vor fi încântați de această continuare, ce îl are în centru pe Noah Shaw." - Kirkus Reviews

 

„Hodkin ne invită să pătrundem mai adânc în universul straniu și întunecat pe care l-a creat odată cu enigmaticul personaj Mara Dyer și pe care îl îmbogățește acum cu aventurile lui Noah." - Booklist Online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu